Välkommen till Nottebäcksarkivet

Nottebäcksarkivet administreras av Nottebäcks Hembygdsförening. Samlingarna i arkivet kommer till stora delar från hembygdsföreningen men innehåller även digitaliserat material från andra arkiv och privata samlingar.

Målet är att Nottebäcksarkivet skall vara ett levande arkiv dit Nottebäcksbor och andra intresserade av Nottebäcks hembygd och historia kan vända sig. Vi har därför kommentarsfält till varje arkivdel för vidare diskussioner om innehållet och vi tar tacksamt emot mer information och kompletteringar till våra samlingar.

Vi önskar att detta arkiv kan bli en tillgång för alla intresserade av Nottebäcks historia och hembygd och tar gärna emot material, både digitaliserat och icke-digitaliserat. Hör gärna av dig om du har något du tycker skulle passa i vårt arkiv!

Om du känner igen någon på ett foto eller vill lämna en kommentar går du längst ner på sidan där det finns ett kommentarsfält. Skriv din kommentar i rutan, till exempel nummer på personen du känner igen och dennes namn. Klicka sedan på ”Skicka som…” I rutan som kommer upp fyller du i din e-postadress och ditt namn. Klicka därefter på ”Skicka kommentar”. Se mer här.

Följ gärna också och delta i våra kommentarer och diskussioner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>